Bibi van Lijden

Bibi van Lijden

Biografie

E-mail Bibi: Bibi@jobtext.nl
Bel met Bibi: +31 6 19926268

JOBTEXT helpt jou met het aantrekken van personeel dat blijft. Wij schrijven doelgroepgerichte vacatureteksten of leren je hoe je dit zelf doet. Je hoeft niet eindeloos op zoek naar de beste werknemers. Zij vinden jou.

Over Bibi van Lijden:
Na 15 jaar als Recruiter bij (internationale) organisaties gewerkt te hebben, specialiseerde ik mij in arbeidsmarktcommunicatie. Nu train ik Recruiters, Intercenten, HR-medewerkers en Recruitment Marketeers. Het doel? Efficiëntere wervingsprocessen, lagere wervingskosten en meer werkplezier.

Vaardigheden

Content strategie
0
Foto en video
0%
Training
0
Werving & Selectie
0%
SEO
0%

Opleiding

2018

Growth hacking & Recruitment The Talent Institute, Amsterdam.

2013-2017

Toegepaste PsychologieOpen Universiteit, Amsterdam.

2009-2010

Rechten Hoge school van Arnhem en Nijmegen.

2006-2009

Sociaal Juridisch medewerker ROC Nijmegen.

Josine-Geurts-1.jpeg

Bibi is een echte recruitment professional. Ze weet in korte tijd het vertrouwen van de klant te winnen door snel de juiste match te maken. Ze is gedrevenheid en resultaatgericht. Daarnaast is ze erg creatief in het schrijven van aantrekkelijke en professionele vacatureprofielen. Ik heb altijd erg prettig met haar samengewerkt en beveel haar zeker aan als recruitment professional.

Josine Geurts
Lisa-Soeter.jpeg

In één week tijd ben ik door Bibi ondergedompeld in het vak van Recruitment Marketeer. Bibi verzorgt maat werk en past de snelheid van de training aan op de behoefte. Erg prettig aangezien het een veel omvattend vak is en niet alles in één week past. Bibi traint mij nu dagelijks nog door learning by doing. Iets wat voor mij en onze organisatie het beste werkt. Zeker een aanrader!

Tim-Kooijman.jpeg

Als allround copywriter is schrijven mijn leven. Maar elke branche vraagt weer om andere technieken, andere stijlen en andere manieren van schrijven. Denken vanuit de lezer staat daarin altijd centraal. Bibi leerde mij in haar training voor vacatureschrijver de huidige inzichten van de markt, hoe werkzoekenden denken en natuurlijk het grote waarom iemand bij jou als werkgever moet solliciteren. En blijven hameren op concretiseren, want je hebt soms niet door hoe vaag je soms kan zijn als schrijver of hoe makkelijk je je verschuilt achter nietszeggende termen. Het was een mooie en leerzame wake-upcall die mij nog lang bijblijft. Thanks, Bibi!

Tim Kooijman