Vacaturetekst laten schrijven

Vacaturetekst laten schrijven

In 2022 stonden er ruim 1,6 miljoen vacatures open. Het hoogste aantal sinds het CBS in 1998 begon met meten. Hoe word je online zichtbaar als werkgever? En hoe zorg je dat werkzoekenden voor jouw organisatie kiezen? Een doelgroepgerichte vacaturetekst is het antwoord.

Wat is een doelgroepgerichte vacaturetekst?

Een doelgroepgerichte vacaturetekst is jouw sleutel tot het vinden van de perfecte sollicitant. Het is een vacature die niet alleen de essentiële functie-eisen opsomt, maar diep duikt in wat werknemers drijft.

We benadrukken behoeften en wensen van werknemers. Zoals het salaris, thuiswerken, concrete doorgroeimogelijkheden, onboarding, teamsamenstelling en werksfeer.

SEO speelt hier een cruciale rol. Door de juiste zoekwoorden en structured data te integreren, zorgen we dat jouw vacature zichtbaar wordt voor de juiste mensen op het moment dat zij online zoeken naar hun volgende carrièrestap.

Online wervingsadvies

Na het ontvangen van je vacaturetekst wil je hem op de meest effectieve plek publiceren. Daarom voorzien wij je van een online wervingsadvies. Hierin lees je precies op welke jobboards jouw doelgroep actief is en welke social media kanalen ze gebruiken.

Wat levert een doelgroepgerichte vacaturetekst op?

Het voordeel is duidelijk: je trekt meer kwalitatieve sollicitanten aan. Mensen die passen bij de functie-inhoud en bedrijfscultuur. Het resultaat is een efficiënter wervingsproces met een hogere kans op duurzame plaatsingen. Geef je werving een krachtige impuls met doelgroepgerichte en SEO-geoptimaliseerde vacatureteksten.

Hoe werkt het?

  • Vul het contactformulier in
  • We plannen telefonisch een vacature intakegesprek in (duur: 30 minuten)
  • Binnen 24 uur ontvang je je doelgroepgerichte, SEO-geoptimaliseerde vacaturetekst met online wervingsadvies per mail.

Neem contact met mij op | 1

Naam(Vereist)