Doelgroeponderzoek

Doelgroeponderzoek

Op zoek naar de juiste werknemers voor je organisatie? Ontdek met JOBTEXT binnen 24 uur wat werknemers uit jouw doelgroep echt belangrijk vinden. We kijken verder dan functietitel en woonplaats. En vertellen je op welke jobboards je vacatures het snelste gevonden worden, in welke cv-databases je het beste kunt sourcen en welke arbeidsvoorwaarden het belangrijkst zijn.

Het voordeel van doelgroepgericht werven

Door doelgroepgericht te werven laat je werkzoekenden zien dat je begrijpt wat zij belangrijk vinden in een baan. Dit verhoogt de kans op tevreden medewerkers die langer bij je bedrijf blijven, wat op de lange termijn ook een positieve invloed heeft op de bedrijfscultuur en -resultaten.

Wat kan ik met een doelgroepanalyse?

 • Doelgroepgerichte vacatureteksten schrijven
  Met een doelgroepgerichte vacaturetekst spreek je sneller de juiste sollicitanten aan. En verminder je het aantal sollicitaties van mensen die niet bij je organisatie passen.
 • Strategisch werven
  LinkedIn, Indeed of toch via een ander jobboard? Met een doelgroepanalyse weet je precies waar sollicitanten zich bevinden. Met informatie over carrièrewensen en interesses schrijf je InMails die vaker beantwoord worden.
 • Social Media strategie maken
  Ontwikkel met informatie over je doelgroep een aanpak die de waarden en verwachtingen van je doelgroep weerspiegelt.
 • Werken bij site maken of verbeteren
  Met doelgroepkennis, maak je een website die echt resoneert met potentiële sollicitanten, waardoor ze zich meer aangetrokken voelen tot je organisatie

Neem contact met mij op | 1

Naam(Vereist)